Mesečni Kineski horoskop za maj 2017. godine: Mesec moćne Zmije  jednom znaku će doneti sudbinsku ljubav, dok će ovaj znak uzivati u izobilju

Mesečni Kineski horoskop za maj 2017. godine: Mesec moćne Zmije jednom znaku će doneti sudbinsku ljubav, dok će ovaj znak uzivati u izobilju

5. svibnja 2017. 0 By Admin

ZMAJ 

Dosta toga se dešava u vašoj ljubavnoj vezi. Možda ste predugo išli svako svojim putem. Zmajevi koji su u potrazi za ljubavi bi trebalo da budu društveniji ovog meseca. Može postojati interesantno okupljanje grupe ljudi sa naročito veselim duhom. Pratite svoja interesovanja, pridružite se grupi i nećete upoznati samo prijatelje, već možda i budućeg partnera.

 

 

Profesionalno, sve što vam odvlači pažnju od projekata na kojima radite vas slabi. Smetnje vas odaljavaju od vašeg cilja.

 

 

ZMIJA

Zmije će se susresti sa ljubavnim problemima ovog meseca. Ukoliko tražite ljubav, novi izlazak može rezultirati lošem razumevanju da je jedno od vas dvoje spremno da se upusti u dublju vezu, dok drugo nije u stanju da to pruži.

 

 

Profesionalno, izbegavajte svađe, budite strpljivi i sarađujte u narednih 30 dana. Najzad, najvažnije je da se izvinete kada pogrešite, čak i ako ste rekli sebi da nećete reći ni reč. Znate kakva je situacija i ukoliko neko zaslužuje izvinjenje, nećete oklevati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5