Mesečni Kineski horoskop za maj 2017. godine: Mesec moćne Zmije  jednom znaku će doneti sudbinsku ljubav, dok će ovaj znak uzivati u izobilju

Mesečni Kineski horoskop za maj 2017. godine: Mesec moćne Zmije jednom znaku će doneti sudbinsku ljubav, dok će ovaj znak uzivati u izobilju

5. svibnja 2017. 0 By Admin

KONJ

Važne veze odišu lepim osećanjem. Postoji dosta toga što možete reći vezanog za održavanje plamena. Maj nosi obećanje da ćete biti samouvereni u ljubavi ukoliko tražite partnera. Nije li lepo imati nekoga kome uvek možete da se obratite?
Profesionalno, čuvajte se rasipanja snage. Verovatno je to uzrok vašeg umora. Prilika će biti u izobilju narednog meseca. Konkurencija je jaka, ali Konj će biti dorastao svemu.

 

KOZA

Izbegavajte da donosite frustracije sa posla u svoju kuću. Ona je veoma važno mesto za opuštanje i druženje sa svojim najmilijima. Ne žurite i dišite duboko. Za Koze koje traže ljubav, strpljenje je najbitnije oružje. Jedan pravi momenat je sve što je potrebno da ustanovljeno prijateljstvo podignete na viši nivo.

 

 

Profesionalno, treba da pokažete svoju svestranost i prilagodljivost u kratkotrajnim projektima. Izbegavajte započinjanje napornih i dugotrajnih projekata ovog meseca.

 

nastavak na sledecoj stranici…

MAJMUN

Osećaćete dosta emocija ovog meseca, ali pokazivanje njih u ljubavnim vezama je sasvim druga stvar. Pokušajte da ih podelite! Lični ciljevi su glavni motiv za Majmune koji traže ljubav ovog meseca. Postoje tajne koje bi ste želeli da znate (ili od kojih želite da se čuvate).

 

 

Profesionalno, postoji izreka koja kaže da ste danas što ste danas odluka koju ste doneli juče. U narednom mesecu, razmislite o odlukama koje nisu ispale onako kako ste očekivali da će ispasti. Možda niste poznavali kompletnu situaciju pre nego što ste ih doneli. Popravite sve što možete.

 

 

PETAO

Uživajte u deljenju sreće i stvorite posebne zabavne tradicije sa ljudima koji su vam bliski i važni. Petlovi koji traže ljubav su dosta željni pažnje. Postoji dosta potencijala za prolećnu romansu koja kasnije može procvetati. Ne žurite.

 

Profesionalno, ne možete kršiti pravila ukoliko se pojavi frustracija u vazduhu. Ukoliko ipak budete odlučili da ih ne poštujete, postoji veliki rizik.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5