Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu,  Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu, Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

6. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Logika koja će biti izražena danas daće vam priliku da trenutnu situaciju sagledate iz potpuno druge perspektive. Druga strana će verovatno biti potpuno zbunjena. Utorak, sreda i četvrtak obećavaju vam pozitivne ljubavne događaje, pa ako ste planirali da nekoga povedete na sastanak, verovatno ćete se divno provesti s obzirom na varnice koje vam šalju zvezde.

 

 

Nakon ovih uzbudljivih događaja, u petak najverovatnije, vi ćete detaljisati svaku situaciju i izgovorenu reč. Ukoliko se to dogodi, znajte da ste se zaljubili. Za vikend kažite kako se osećate. Planete su na vašoj strani.

 

 

ŠKORPIJA

Pronađite nekog ko je sličan vama i podelite u ponedeljak svoje komično iskustvo. Bez obzira da li vam se ta osoba dopada ili ne, samo se dobro zabavite. Utorak i sreda nisu povoljni za akcije koje su ozbiljne i imaju dugoročne posledice. Budite zahvalni na onome što imate i zvezde će vam odoneti mnogo više.

 

 

Ako planirate da idete na sastanak, povoljni dani su četvrtak i petak, a u subotu je pravo vreme da svoje velike ideje i planove iznedete na videlo. Ako vam partner u nedelju da savet ili iskreni prigovor, nemojte se raspravljati, već porazmislite dobro o tome.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6