Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu,  Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu, Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

6. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Početkom ove nedelje budite veoma oprezni kada je ljubav upitanju. Zašto prvo skošiti, pa tek onda reći hop!? To bi vam moglo napraviti niz problema. Razmislite dobro, dublje zađite u srž situacije i ne donosite naglo bilo kakve odluke. Ključ da dobijete sve što poželite, baš suprotno, leži u tome da pustite stvari da idu svojim tokom i maksimalno se opustite.

 

 

Možda ćete u četvrtak ili petak imati želju da po svaku cenu izađete napolje i lumpujete sa društvom. Zvezde vam ipak savetuju da se malo povučete. Ako vam partner za vikend bude tražio neko žrtvovanje, učitine tako. Karma će vam vratiti šta god da uradite.

 

 

JARAC

Moguće je da ćete biti nestrpljivi kada je ljubav upitanju početkom nedelje. Zapamtite da vas žurba neće odvesti nigde. U utorak i sredu stvari će se same postaviti na svoje mesto, pa biste svojim naglim ponašanjem, srljanjem i prevelikom željom da sve istražite saznati neke stvari koje ne biste trebali.

 

 

Ako ste u vezi vodite računa da od četvrtka do nedelje ne zapostavite svog partnera u želji da se dobro zabavite. Mogli biste ga uvrediti i doživeti da vam vrati na mnogo gori način. Smirite važu neobuzdanu prirodu ako vam je stalo i provedite romantični vikend sa partnerom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6