Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu,  Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu, Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

6. svibnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

Ponedeljak vam donosi čistu romantiku i vi je prihvatate široko raširenih ruku. Zatim od utorka pa sve do četvrtka, imaćete puno obaveza u svim aspektima svog života, pa nećete imati vremena za ljubav. Pokušajte da izbalansrate svoje srce i svoj um, jer to je najbolji način da dobijete ono što želite.
U petak ćete, ukoliko ste zauzeti, osetiti gušenje od strane partnera, a ako ste slobodni, verovatne će vas neko opsedati svojim udvaranjem. Za vikend, kada to prestane, bez obzira na to koliko vam je smetalo, počeće da vam nedostaje.

RIBE

U ponedeljak ne gubite u prazno svoju romantičnu energiju koja je ostala u vama nakon proteklog vikenda, već je iskoristite i svojoj voljenoj osobi makar pošaljite neki ljupki sms i time joj ulepšajte dan. U utorak i sredu ćete biti preokupirani svakodnevnim događajima, a želećete da se posvetite ljubavi i uživate u njoj.

 

 

Od četvrtka, zvezde vam savetuju da otvorite svoje srce. Za vikend oni koji su u vezi neka očekuju neku značajnu prekretnicu. Ukoliko spadate u slobodne pripadnike ovog znaka, očekuje vas interesantno poznanstvo.

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6