KOLIKO JE KOJA OD PREDSTAVNICA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SKLONA ‘IZLETIMA’ I ‘ŠVRLJANJU SA STRANE’

KOLIKO JE KOJA OD PREDSTAVNICA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SKLONA ‘IZLETIMA’ I ‘ŠVRLJANJU SA STRANE’

7. svibnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Kao što supa nije baš previše ukusna bez soli, tako ni vama život nije zanimljiv bez avanture… Kao predstavnik svog lepršavog vazdušnog znaka, imate najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača? Čak i onda kada se zaklinjete u svog partnera, velike su šanse da ćete jednom ipak pokleknuti, možda baš kada vas galantni kolega pozove na kafu ili možda piće..

 

 

Ako se pri tom raspriča o svojim putovanjima, njegove šanse kod vas sve više rastu… Pa čak i kada mu se u jednom trenutku strasti i prepustite, to ne mora ništa da znači jer još nije osvojio vašu dušu.

 

 

Rak

Vi ste u stvari jedna odana duša. Ali i tajna grešnica. Deca i porodica su vam sve. Međutim ako vas suprug zapostavlja, vaš bes će sve više da raste baš kao i vaša želja za osvetom. Čak i kada vam gnev malo splasne a osvetnički žar oslabi, opasnost vam se približava, uz laganu muziku i nežnu atmosferu i iskusnog udvarača koji ništa ne prepušta slučaju.

 

 

I tako lagano stiže do svog cilja – vas. Iz avanture izlazite ojačani a za svaki slučaj ostajete u kontaktu sa udvaračem i živite od slatke tajne, dok vam se svakodnevica opet ne smuči.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6