Najtvrđe glave Zodijaka: 3 znaka NIKADA neće popustiti – TKO mora UVIJEK ispasti napametniji?

Najtvrđe glave Zodijaka: 3 znaka NIKADA neće popustiti – TKO mora UVIJEK ispasti napametniji?

7. svibnja 2017. 0 By Admin

Rak će odustati, ali vam zamjerati

Pripadnici ovog znaka imaju vrlo čvrste stavove i uvjerenja koje može promijeniti tek netko koga doživljavaju kao autoriteta na danom području. U protivnom će se upustiti u žustru raspravu, optužiti vas da ga prikazujete luđakom, a potom se teatralno povući iz rasprave i odustati. To ne znači da su odustali od svog stava, već ih rastužuje svađa oko toga.

 

 

Lav je tvrdoglav kao dijete

Pripadnici ovog znaka pravo su oličenje toga kako izgleda tvrdoglavo dijete, nebitno koliko su stari. U stanju su vikati “ne zanima me što imaš za reći, ne čujem te” – i začepiti uši prstima, pribjeći niskim udarcima koji nemaju veze s raspravom, kako bi imaginarno pokazali “da niste u pravu a oni jesu”. Ako im se ne popusti, mogu od ničega napraviti kaotičnu svađu.

 

Djevica zna da je u pravu, ali odustaje

Nikako se ne može reći da Djevice nisu tvrdoglave, no oni imaju jednu zanimljiv trik koji često primjenjuju – za sebe su 100 posto uvjereni da su u pravu, no pustit će vas da pomislite kako ste pobijedili u raspravi. Dapače – smireno će to obznaniti u stilu “dobro, ti si u pravu, sve najbolje znaš” kako bi ostavili dojam da su oni ipak ti pametniji, staloženiji i odrasliji. Druga strana tada ne zna manipulira li se s njom ili je to zaista pomirljiv ton.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4