Vrline i mane horoskopskih znakova: Rak je osjetljivo zlopamtilo , Lav tvrdoglava kraljica drame, Vaga neodgovorni manipulator!

Vrline i mane horoskopskih znakova: Rak je osjetljivo zlopamtilo , Lav tvrdoglava kraljica drame, Vaga neodgovorni manipulator!

7. svibnja 2017. 0 By Admin

Lav

  • Sebičan
  • Tvrdoglav
  • Arogantan

Lav se ponaša vrlo kraljevski. U stvari, ponekad zaboravlja da on zapravo nije iz kraljevske obitelji. On  uvijek kasni kada napravite planove za izlazak s njim. To je neugodno, jer je vaše vrijeme dragocjeno, također. On se voli pojaviti na velika vrata, jer je apsolutna kraljica drame. Lav je velikodušan.

 

 

Voli priređivati zabave, ali to je obično nakon što kupi neku skupu novu igračku ili sobu punu namještaja. Zabava je zapravo samo prilika za njega da to pokaže, a ne zato što vas želi vidjeti. Lav voli odmarati i osjeća da ga drugi trebaju snabdijevati i obaviti većinu posla. Vrlo je tvrdoglav i nikad se ne predomišlja.

 

 

Lav voli savjetovati druge o frizuri, odjeći, projektima, poboljšanju kućanstva, ali ponekad zaboravlja da i drugi ljudi imaju različita mišljenja. Lavu je teško shvatiti da ne razmišlja svatko onako kao i on i da se neće svi uvijek složiti s njim. Njegova arogancija i sebičan stav može brzo dosaditi.

 

 

Djevica

  • Opsjednuta detaljima
  • Hipohondar
  • Perfekcionist

Djevica je veliki, veliki govornik. Ona može razgovarati cijelu noć. Problem je u tome što govori o vrlo trivijalnim stvarima koje vas mogu izluditi. Ako idete na ručak, Djevica može 15 minuta uspoređivati dvije vrste salate i očekivat će od vas da sjedite i slušate.

Ona je inteligentna i duhovita, stoga može biti zabavna, ali ona jednostavno ne može prestati pričati kada su njene misli okupirane s nečim. Puno brine i sklona je hipohondriji, a također će brinuti o svim kemikalijama i sastojcima lijekova.

 

 

Ona će vjerojatno uzeti oko 20 vrsta vitaminskih dodataka prehrani za sve vrste razloga, odlučujući kako je to sigurno jer su “prirodni”.

 

Unatoč tome, ona će svaki dan imati lajmsku bolest, lupanje srca, otežano disanje i nekoliko drugih zdravstvenih problemi. Nikad ne dopustite da čita medicinske knjige ili da gleda emisije o nekoj bolesti  ili će umisliti kako i od toga boluje.

 

Djevica priča o stvarima koje treba napraviti, umjesto da ih jednostavno napravi. Problem je u tome što kad izgubi toliko vremena na pričanje, posao bi mogao biti završen. Neke Djevice se mogu činiti sitničave. One su uvijek vrlo uredno odjevene.

 

 

U radnom okruženju, svaki dokument mora biti savršen, svaka mapa uredna, a svaki papir na svom mjestu. Djevice inzistiraju na urednom i čistom okolišu. Djevica je, također, kritična, jer ne možemo svi biti tako savršeni kao što je ona.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6