Astrološke prognoze dan po dan: od 8. do 15. maja 2017. godine: Evo kakve želje će vama zvezde ispuniti ove nedelje…

Astrološke prognoze dan po dan: od 8. do 15. maja 2017. godine: Evo kakve želje će vama zvezde ispuniti ove nedelje…

8. svibnja 2017. 0 By Admin

Kako se ovde opozicija proteže preko ose BikŠkorpija, razmišljaćete o sistemima vrednosti, o strastima, o promenama i naravno, o finansijama. Ako ste u dilemi i niste sigurni u kojem smeru da krenete, šta je to potrebno da učinite da biste došli do željenih promena, postite. Odličan dan za odricanje od hrane, od užitaka i hedonizma. Mesec je u Škorpionu i on je taj koji nosi nemir i koji treba da otpusti, nečega da se odrekne, a on je taj i koji će patiti, ali baš zato ne „hranite” bol, ne „hranite” tugu i ne podržavajte ih. Pustite neka odu, neka nađu sebi bolje mesto.

 

 

Kada su finansije u pitanju, proverite sve račune, jeste li na vreme sve platili da vas ne iznenadi neki zastareli račun. Kredite ni po koju cenu ne dižite i ne potpisujte nikakav važan ugovor toga dana.

Četvrtak i petak sa Mesecom u Strelcu, popraviće vam raspoloženje i sve će izgledati drugačije. U četvrtak imamo čak dva aspekta na nebu, a to je Merkur trigon Saturn i Mars kvadrat Neptun. S jedne strane skepticizam, moralizam i analiza (Merkur trigon Saturn), a s druge strane snaga kao da nestaje, gubi se i volja koja je vrlo nestabilna ili je nema (Mars kvadrat Neptun).

 

 

Klonite se čudnih osoba ili osoba koje koriste neke opijate ili medikamente. Na mundanom nivou, ovo je pojačano konzumiranje opijata, trovanje hranom, alkoholom ili gasom. Toga dana više razmišljajte i pričajte, budite u kontaktu, puno toga ćete saznati i puno novih informacija dobiti, a izbegavajte izlaske i neke posebne akcije. Budite više mentalni nego fizički.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3