HOROSKOP ZA HRABRE: Astečki horoskop pomoću datuma vašeg rođenja čita sudbinu!

HOROSKOP ZA HRABRE: Astečki horoskop pomoću datuma vašeg rođenja čita sudbinu!

8. svibnja 2017. 0 By Admin

KREMEN Kremen je simbol žrtve, ambicije, kretivnosti i hrabrosti. Jaka je ličnost i ima snagu volje. Postavlja sebi visoke ciljeve i upušta se u rizične poduhvate, za koje drugi nemaju smelosti. Požrtvovani su i vredni. Ne znaju reći “ne” prijateljima čak i kad se to protivi njihovim principima. Odlični su ljubavnici, strastveni.

 

 

Brižni su i nežni prema svima oko sebe. Uvek se plaše promena i svega što im može ugroziti sigurnost. Da bi se bolje osećali, potrebno je da ponekad otvore dušu. Najbolje se slažu sa osobama rođenim u znaku krokodila, jelena, zeca i majmuna.

 

 

PAS Pas je simbol vernosti i dobrote. Ovo su veoma intuitivne osobe koje znaju dobro slušati i spremni su da drugima daju najbolje od sebe. Dosta vremena provode u razmišljanju i analiziranju, i perfekcionisti su. Pošto ne žele da njihov privatan život trpi, potreban im je miran posao bez stresova. Oprezni su i ne vole da se upuštaju u neočekivano.

 

 

U ljubavi mogu biti hladnokrvni i da se ne vežu, pošto se boje da ne budu povređeni. Veoma su izbirljivi pri izboru partnera. Neće se upuštati u kratkotrajne veze, rađe čekaju “princa na belom konju”. Mogu dobro da funkcionišu sa rođenima u znaku zeca, orla,

kremena i jelena.

(Lost history)

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7