Šta vam karte za proricanje sudbine predviđaju u maju

Šta vam karte za proricanje sudbine predviđaju u maju

8. svibnja 2017. 0 By Admin

11.VODOLIJA

PUTOVANJE – LJUBAV – POSETA: Da su pred vama, ukoliko ste slobodni, super dani – zaista jesu. Pitanje je samo za šta želite da ih iskoristite. Ukoliko hoćete provod, izlaske, druženje sa prijateljima i društvom, to svakako stoji. Ukoliko želite da flertujete, da se malo poigravate sa tuđim srcima, može i to. Ako biste povremene kontakte seksualnog tipa, i to vam je otvoreno. A ako želite ljubav, pa eto vam je – velika kao vrata. Još samo da ih otvorite i uđete.

No, bez šale, za vas se svakako tokom maja otvara jedna izuzetna emotivna prilika. Nemojte oklevati previše. Dugo ste je čekali, i sada je vreme da joj se istinski radujete. Onima u emotivnim vezama stižu bolji, podsticajniji dani sa voljenom osobom. Oboje ste u dobrom raspoloženju, pa koristite priliku – izlazite, otputujte negde, družite se sa bliskim ljudima, volite se!

12.RIBE

ISTINA – SREĆA – POSETA: Pa, drage moje slobodne Ribe, izgleda je došlo vreme da konačno budete zadovoljne svojim emotivnim životom. Dve su mogućnosti pred vama – neki od vas će dozvoliti novoj osobi koju upoznaju u prvoj dekadi meseca da im se neopaženo „uvuče u srce“. Vrlo brzo ćete shvatiti da istinski želite da ovu priču produbite i u drugom delu meseca ulazite u emotivni odnos.

Drugi će pak, sa osobom koju znaju od ranije, sa kojom su možda i imale neku formu konakta, sada doći do ozbiljnijih dešavanja. U svakom slučaju, neosporno je jedno – bićete itekako zadovoljni. Ukoliko ste već u emotivnoj priči – potrebno je da otvoreno i iskreno porazgovarate sa voljenom osobom. Teškoće koje vas koče su smešne, i možete ih prevazići sa malo više uloženog truda. Ne oklevajte, napravićete velike pozitivne promene.

Izvor: Noizz.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6