Za damu ovog Zodijaka LjUBAV je prirodna stvar  – ona je BOGINJA koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

Za damu ovog Zodijaka LjUBAV je prirodna stvar – ona je BOGINJA koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

8. svibnja 2017. 0 By Admin

Jako je dostojanstvena i dominantna, je sujetna ali i plemenita, u stanju je da bude verna dok god od partnera dobija ljubav i priznanje. Ljubav je prirodna stvar za gospođu Lav – ona je boginja koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

 

 

Ona obožava flert. Uvek u centru pažnje, ona je žena za zabave, sa hiljadu obožavatelja. Voli rojalni nastup, da bude atrakcija, centar pažnje i obožavana, u svrhu toga nadarena je smislom za humor, velikodušnošću i seksualnom privlačnošću. Daće sve od sebe da bude predvodnik svoje družine, a muškarac kojeg izabere mora biti s njom ravnopravan.

 

 

 

Ovu ženu nije lako pripitomiti, osim ako je partner ne prihvati onakvu kakva jeste. I kada je u čvstoj vezi, ona voli da uživa u komplimentima drugih muškaraca, mada ume da pobesni ako njen partner udeli kompliment drugoj ženi. Inače, ona ne podnosi kritiku, odobrava samo laskanje i odobravanje. Njena fasada pokriva činjenicu da je ova dama u stvari samo devojka željna i vredna ljubavi.

 

 

Žena Lav poseduje stil, ne dozvoljava da bude smatrana slabijim polom i očekuje od drugih da shvate da će ona biti srećna uvek i samo sa najboljim od svega što joj se ponudi (zato žene rođene u ovom horoskopskom znaku neretko zauvek ostaju neudate). Ona je “champagne lady” kojoj je konstantno potrebna pažnja, koju ona obično i uspe da dobije i okupi oko sebe puno obožavalaca. Njen partner se mora pomiriti s tim da je ona zvezda popularnosti, razumeti njenu milost i aplaudirati njenoj vitalnosti. Ako to ne ume, neće zadugo ostati blizu njenog trona…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5