Za damu ovog Zodijaka LjUBAV je prirodna stvar  – ona je BOGINJA koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

Za damu ovog Zodijaka LjUBAV je prirodna stvar – ona je BOGINJA koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

8. svibnja 2017. 0 By Admin

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svetlost, vaše nadahnuće. Sa njom niste običan čovek, vec supermen, jer kako biste inače uopšte imali takvu ženu pored sebe?

 

 

Obožavacete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvek ćete se pitati u čemu je caka? Sve što radi za vas, radi punim svojim srcem. Nećete sresti ženu koje će vas velikodušnije voleti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu. Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvatate da ste jedan od retkih? Sve što od vas traži je da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža ? Deca ce joj biti uvek u svemu najbolja… uostalom kao i majka.

 

 

Žena Lavica je sigurna u sebe, uvek blistava, sjajna, senzualna, ali pomalo muškobanjsta. Kada udje u prostoriju nemoguće je ne primetiti je… Nastupa snagom i dostojanstvom jedne kraljice, čak i kada odlazi na pijacu… Strastvena je, dramatična, velikodušna i zagonetna… Muškarci za njom gube glavu kakva god ona bila. Jedina mogućnost da bude ukroćena je da naleti na pravog muškarca koji će je pretvoriti u umiljatu mačku… Kada joj se strasti razbude, vatra u njoj se rasplamsava do neba… I ona daje sve od sebe.

 

 

Često je preveliki zalogaj za nekog muškarca. Erotična, poželjna, neustrašiva. Beskrajna sigurnost koja izbija iz svake njene pore, mogla bi prosto da uništi muškarca koji je pored nje, a koji ne uspeva da joj parira i da se sa njom takmiči, jer ona to očekuje! Nije lako muškarcima sa njom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5