Za damu ovog Zodijaka LjUBAV je prirodna stvar  – ona je BOGINJA koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

Za damu ovog Zodijaka LjUBAV je prirodna stvar – ona je BOGINJA koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

8. svibnja 2017. 0 By Admin

Zahvaljujući ženstvenosti možete se prevariti i pomisliti da imate pred sobom ženu koju zanima isključivo moda, džet set, jer ona je doterana, deluje površno, priča o svakodnevnim problemima na veseo način, samouverena, sa pozitivnim stavom prema životu.

 

 

Iza vesele i dobrodušne osobe krije se jak karakter, poslovna žena koja zna šta hoće, i koja ima izuzetno smisla za biznis. Njen domen rada može biti vođenje obdaništa, privatne škole, velikog preduzeća, radio ili tv stanice do kozmetičkog salona, fabrike hrane, butika. Sve što ona kreira u svom umu ume da stvori i da to dobro unovči. Mnoge žene Lavovi su sjajne glumice.

 

 

Ona može biti ponekada izrazito lenja, jer od svega najviše voli uživanje i sve što radi ima za cilj da stvori dobru materijalnu osnovu da bi dobro i udobno živela. Ako ima dobar izvor prihoda u vidu situiranog supruga, neće se preterano angažovati na poslu osim ako se ne bavi umetnošću. Probirljiva je, pomalo snob i voli da je u centru pažnje. Sklona je da dramatizuje događaje da očekuje da joj svi poklanjaju pažnju.

 

Kada je potrebna drugima, tu je da se nađe pri ruci ali i to je deo njene želje da pokaže da se bez nje ne može. U braku je vrlo odana ali ne obavezno i verna. Onog momenta kada joj partner dosadi ili smatra da joj ne odgovara ona ga napušta.

 

Kao majka je savršena i deca su joj na prvom mestu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5