Za damu ovog Zodijaka LjUBAV je prirodna stvar  – ona je BOGINJA koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

Za damu ovog Zodijaka LjUBAV je prirodna stvar – ona je BOGINJA koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

8. svibnja 2017. 0 By Admin

Supruga u znaku Lava

Ova žena Lav je idealan tip supruge za vas ako ste ambiciozan muškarac. Ona ima aristokratski pogled na svet i na društvo. Veliki je organizator, kako u sređivanju kuće tako i u činjenici da će biti jedna od prvih u raznim udruženjima i organizacijama i pratiće vaše poslove sa zanimanjem i zabavom. Ljudi vole da dolaze u njenu kuću.

 

Ona pripada onom tipu žene koju bi svaki muškarac voleo da predstavi svome šefu zato što je utisak koji ostavlja očaravajući. Njena ljubav je strasna i požrtvovana. Kao žena je veoma lojalna i ceo svoj život proživljava duboko.

 

 

Iako joj je muž veoma važan, ona će na neki način uvek biti gazda u kući! Ako je žena Lav dovoljno vešta da se uda za pravog i dominantnog muškarca sve njene osobine, i dobre i loše, biće dovedene na pravu meru. Odgovara joj mišićav i u svemu snažan muškarac. Da li ste takvi? Pogledajte se u ogledalu.

 

 

monnamagazin.me

Stranice: 1 2 3 4 5