Tjedna astrološka predviđanja:  (8.-14.5.) Čuvajte se laži i prevara!

Tjedna astrološka predviđanja: (8.-14.5.) Čuvajte se laži i prevara!

9. svibnja 2017. 0 By Admin

Srijeda će biti posebna po strastvenoj i putenoj energiji punog Mjeseca koji će se dogoditi navečer u 22 sata i 43 minute. Sve će biti začinjeno i aspektom Plutona što će aktivirati jaku seksualnu energiju te nagone koje će biti teško kontrolirati. Ovo je i vrlo značajan Mjesec za osobnu transformaciju, za otpuštanje svega onoga što koči i pritišće.

 

 

Mnogima će osim putenih užitaka u fokusu biti novac i egzistencija. Ono što će se dogoditi u vrijeme ove Mjesečeve faze pokazat će se kao značajno, ako ne i fatalno početkom studenog ove godine. U ovom danu posebno će uživati Bikovi, Škorpioni, Rakovi, Jarci te Ribe i Djevice. U stanju osjećajnog nemira mogli bi se naći Lavovi i Vodenjaci.

U četvrtak Mars u izazovnom aspektu s Neptunom stvara dramu, donosi gubitak kontrole, mogućnost skandala, tračeva, afera, laži, bijega od stvarnosti, suza i manipulacija. Sumnjičavi smo, osvetoljubivi, ponašanje bliske osobe izaziva ljubomoru, a mnogi bi mogli osjetiti i zavist prema onima kojima je bolje nego njima.

 

 

Čuvajte se lažnih obećanja, iluzija, previše alkohola, budite u kontaktu sa stvarnošću, povećana je mogućnost da vas netko nasamari, navuče na tanak led, proda vam odličnu priču iza koje neće stajati ništa. Suzdržite se od djelovanja ako niste sigurni kuda idete, osobito ako ste rođeni u znaku Ovna, Blizanaca, Riba, Strijelca i Djevice. Isto tako predstavnici ovih znakova mogli biti skloniji manipulacijama, iluzijama, ali i izloženiji razočaranjima.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3