Tjedna astrološka predviđanja:  (8.-14.5.) Čuvajte se laži i prevara!

Tjedna astrološka predviđanja: (8.-14.5.) Čuvajte se laži i prevara!

9. svibnja 2017. 0 By Admin

Petak je dan u kojem još uvijek možemo biti na vjetrometini jučerašnjih događanja, no ovaj put sa sretnim završetkom. Mars se susreće s Jupiterom stvarajući povoljno ozračje za djelovanje i dobitke. To može značiti i da bi oni koji muljaju ili manipuliraju mogli profitirati, no istina se ipak neće moći sakriti, a pravda će biti dostižna što nalaže Jupiter u Vagi. S ovim aspektom postoji mogućnost ostvarenja poslovnih, sportskih, seksualnih i financijskih dobitaka. Osobito povoljno za Vage, Blizance, Strijelce, Ovnove i Vodenjake.

 

 

Subota i nedjelja astrološki su nešto mirniji dani. U subotu će Mjesec u Strijelcu surađivati s Merkurom, Saturnom i Uranom, pa je dan idealan za kretanje, putovanja, učenje, druženje i bavljenje onim što volite, a što će vam podići osjećajni entuzijazam i ispuniti vas optimizmom i dobrim raspoloženjem. Subota je osobito pozitivna za Strijelce, Vodenjake, Ovnove, Lavove i Jarce.

 

 

U nedjelju Mjesec ulazi u znak Jarca i nakon jučerašnje osjećajne otvorenosti prema novom i drukčijem, osjećajno nas uozbiljuje i distancira od potencijalno rizičnih situacija. To može stvoriti i konflikt između srca i glave, odnosno između osjećaja i razuma, što nas ubacuje u stanje nezadovoljstva jer se čuvamo od onoga što najviše želimo. U vrtlogu osjećaja i unutarnjih konflikata mogli bi se naći Jarci, Rakovi, Vage i Ovnovi.

 

 

Stranice: 1 2 3