Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Ukoliko je ovakav Mars dobro aspektiran, naići ćete na osobu britkog uma, jasnih misli, vedrog duha i još optimističnije riječi. Ne očekujte da vas netko ovakav dugo sluša i šuti. Ovakva osoba će vas već pri prvom vašem udahu ili pauzi prekinuti i dati vam savjet. Bit će uvjerljiv kao nitko do sada! Poslušat ću ga, sigurna sam. Ako ništa, bar će doprinijeti da se osjetite moćno i zadovoljno. Prigovorit će vam za nedovoljnu angažiranost i natjerati da se ubrza!

 

 

Loše aspektiran i položen Mars u Blizancima donosi osobe sklone špekulacijama, ogovaranjima, činjenju zla. Ukoliko postoji loš aspekt s Neptunom, očekujte da vas osoba prevari kad se ne nadate ili da sve bude veliki nesporazum iz kojeg će obje strane izaći oštećene. Ovo je u lošim aspektima odlika gangstera koje organizacija koristi za brzopotezne aktivnosti, prijevare, obmane.

 

 

Spretnost je ovdje vrlo bitna pa nerijetko osobe s ovim Marsom mogu neometano ući u bilo koji prostor ili čak neopaženo učiniti kakvu štetu. Naravno, za teže oblike nam je potrebno mnogo više od položaja Marsa u znaku, mora se zatvoriti čitava slika da bi joj ovakav Mars doprinio u negativnom kontekstu. Loš položaj i aspekti mogu ukazati na ozljede ramena, ruku, te plućne bolesti, ovisnost o opojnim tvarima, prvenstveno marihuani ili u blažem slučaju o nikotinu.

 

 

Kako Blizanci vladaju cestama, ukoliko je Mars u Blizancima loše aspektiran, mogući su problemi na putovanjima, nezgode u prometu. Ukoliko postoji loš aspekt sa svjetlima, moguće su ozljede oka ili oslabljen vid. Postoji opasnost za mlađu braću, sestre, mlađe članove obitelji. Očevi osoba s Marsom u Blizancima su vrlo mudri ljudi, spretni, brzi, spremni rušiti ustaljene komunikacijske obrasce.

 

 

Ovdje je izražena potreba da se sve hvata na brzinu, buku, verbalnu prijetnju. I ovdje je zaista riječ ubojitija od mača! Loša kontrola kada dođe do razmjene mišljenja, nedostatak živaca da se obrazlože stavovi, zbog čega dolazi do sukoba. Ukoliko se dođe do žučne rasprave, ovaj vas Mars neće nagovarati niti na vas fizički nasrnuti. On će bijesno zalupiti vratima, jer njegova mora biti posljednja. Ne želi čuti, dovoljne su mu njegove misli i htijenja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6