Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Gospoda s Marsom u Blizancima su vrlo zanimljivi sugovornici, vječito užurbani, neodoljivog osmijeha. Raspoloženja često mijenjaju, a ako li im stanete na žulj, znajte da će sočno opsovati, makar sve to pratilo nekoliko tisuća ljudi. Ovdje je fizička snaga u drugom planu, oni protivnike plaše vikom i bujicom riječi. Vitke su građe, sitnih kostiju, a često je moguć problem s vidom, zbog koga se opredjeljuju za nošenje naočala. Leće ih uglavnom razdražuju i čine da se osjećaju neugodno.

 

 

Iznenadite ih drage dame, ako želite naći put do njihovog srca. Voljet će one koje su poput leptira, spremni na pokret.

Oni ne vode ljubav, već verbalni rat! Gospodu s Marsom u Blizancima očekujte u brzom sportskom autu ili takvom motoru. Nikada im ne prigovarajte za brzinu, njihovu nasušnu potrebu i bit ćete suputnik za primjer.

 

 

Zadnja dekada Bika je donijela veliki stres, osjetili smo tromost i nedostatak snage pa će nam se sada učiniti kao da nas je netko ubacio u petu brzinu, nakon što smo se kretali unatrag.

 

 

Ovo je prilika za mnoge početke, za slobodnije misli i djelovanja, budući da Blizanci važe za misaoni znak. Naravno, jezik će biti oštar, a plahovitost naglašena. Vrlo je važno da u ovom periodu budete oprezni u prometu, jer je Merkur još uvijek u sjeni pa se greške ne prave dva puta! Na emotivnom planu, ovaj Mars presijeca ustajalu atmosferu i donosi dugo očekivanu informaciju.

 

 

Po ulasku u ovaj znak, Mars će svo vrijeme imati sekstil sa Venerom, koja je u znaku Ovna. Ovaj vatreno zračni duo će u emotivne veze unijeti dah svježine, vrckavost, te ubrzati rješavanje nekih emotivnih nedoumica iz prošlosti. Sada smo otvoreni za razgovor, flert, kraći put.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6