Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Spremni smo na sve to iznenada, spremni i odlučni da ritam svakodnevnice ubacimo u petu brzinu! Veze koje sada počnu odlikovat će iskrenost, spontanost, otvoren nastup. Pravo osvježenje u odnosu na do sada naviknute obrasce.

 

Od 7. do 15. svibnja Mars obrazuje kvadrat s Neptunom. Doći će do velikog psihološkog pritiska, kojem uzrok neće biti jasno vidljiv. Bit ćemo podložni porocima, posebno alkoholizmu, korištenju opijata i zloupotrebi tableta. Oprez u prometu, magla donosi problem.

 

 

Od 6. svibnja Mars gradi sekstil sa Jupiterom pa stiže šansa da neku pravno legalnu priču dobijemo na pladnju, da okončamo spor u svoju korist. Ovo je aspekt šanse za sreću, koju dobivamo u letu, kada najmanje očekujemo. Uživat ćemo u putovanjima i vožnji generalno.

 

 

Pretjerat ćemo s brzinom pa nije na odmet da se na to upozori. Potrošit ćemo novce na luksuz, jer se jednom živi, ​​ovdje i sada! Mars u Blizancima u trigonu s retrogradnim Jupiterom iz Vage donosi akcije usmjerene ka partnerstvima, poslovnim i emotivnim pa eto prilike da i tu dođe do željenih raspleta.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6