Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Od 23. svibnja do 2. lipnja Mars zatvara opoziciju sa Saturnom pa vam se može učiniti da su vaši stari demoni uskrsli i učinili vas najvećim gubitnikom života. U ovim danima se posebno čuvajte u prometu! Opasnost od velikih teretnih vozila je naglašena. Također, prisjetite se događanja iz kolovoza i rujna pa onda prosinca 2016. godine, te siječnja 2017. godine.

 

 

Sve što vas je tada mučilo, sada dobiva svoj konačni epilog. Marsov kvadrat sa Saturnom, s kraja ljeta 2016. godine je započeo neugodne teme, koje su svoj razvoj imale tijekom prosinca i siječnja.

 

 

Sada, kada Mars odrađuje opoziciju sa Saturnom, vrijeme je da se sruše stare kočnice i blokade, a dalje nastavi novim, kvalitetnijim smjerom! Sreća, ovaj aspekt je kratak, a Mars brza planeta pa se već 3. lipnja vraćamo u kolosijek.

 

 

Nakon svega, Mars ulazi u sekstil s Uranom pa nas život nagrađuje iznenađenjem, koje ni najveći optimisti ne mogu pretpostaviti.

Hvatamo svoj let! Odvažni i smjeli slave promjenu životnog pravca! Na krilima brzine, slobode, zamisli u letu i njenog ostvarenja!

 

Sretno!

Jovana Milekić

astroportal

Stranice: 1 2 3 4 5 6