Odaberite krug i saznajte ODMAH štaje to što vam odredjuje sudbinu.

Odaberite krug i saznajte ODMAH štaje to što vam odredjuje sudbinu.

10. svibnja 2017. 0 By Admin

3. Intuicija
Element duha. Mandala nosi simbol sove, što znači sposobnost snalaženja i traženja svetla u mraku. U prevodu, onom ko odabere ovaj znak mandala pomaže da probudi svoju intuiciju i duh. Mandala, simbol sove, ponaša se kao čuvar vaše skrivene mudrosti. Onaj ko je bira ima potrebu da ispolji svoje mišljenje i oslanja se svoju mudrost i iskustvo.

 
4. Vizija
Element duha. Mandala nosi simbol belog tigra. Ona predstavlja potrebu za jasnijim sagledavanjem stvarnosti. Simbol mačke predstavlja potrebu za punom pažnjom, preciznošću i fokusiranjem. Prema ovoj mandali, potrebno je da zamislite i predvidite svoju budućnost. Koji je pravac za vas najbolji? Ne gubite pažnju, ostanite fokusirani!

5. Opraštanje
Element vode. Nosi simbol psa. Ako ste izabrali ovu mandalu imate potrebu za pripadanjem nekom ili nečemu. Ona podseća da da treba da praštamo i sebi i drugima kao i da idete u srž problema ako želite da ga rešite. Sagledajte dobro odnose i osećanja koji vas muče i ostavite ih iza sebe. Jednom kada oprostite sebi ili drugima koji su vas možda i povredili, počinje proces iscelenja i možete da krenete dalje kroz život.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7