Odaberite krug i saznajte ODMAH štaje to što vam odredjuje sudbinu.

Odaberite krug i saznajte ODMAH štaje to što vam odredjuje sudbinu.

10. svibnja 2017. 0 By Admin

6. Komunikacija
Element vode. Simbolizuje je kit koji na jedinstven način peva i graciozno ukazuje na svoju prisutnost. Mandala koja tera da dublje zaronimo u našu podsvest I da bolje komuniciramo sa samima sobom ali i drugima. Ako ste odabrali ovu mandalu, to znači da je potrebno da naučite da kako da na pravi način iskažete svoje želje i stavove.

 

7. Mašta
Element vode. Simbol ove mandale je vilin konjic, koji predstavlja sposobnost gledanja stvarnosti sa kreativnije strane, odnosno ukazuje na potrebu da vaša kreativnost i energija izađu na videlo. Ako ste odabrali ovu mandalu, to znači da je potrebno da manje razmišljate i brinete i dopustiie mašti na volju. Dopustite sebi da idete za onim što volite, nemojte da budete rob vlastitih strahova.

 

 

8. Ljubav
Element vode. Ova mandala donosi odlike morskog konjica: savanje, primanje i negovanje – sve što je neophodno za ljubav. Ako ste je izabrali možda vam baš ove osobine nedostaju. Trebalo bi da se otvorite, povežete sa drugim ljudima oko vas, dozvolite sebi da ih volite, ali da biste sve to uradili, prvo morate da zavolite sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7