Odaberite krug i saznajte ODMAH štaje to što vam odredjuje sudbinu.

Odaberite krug i saznajte ODMAH štaje to što vam odredjuje sudbinu.

10. svibnja 2017. 0 By Admin

9. Saosećanje
Elemnet vazduha i mandalu predstavljaju osobine slona. Odlikuju je empatija, saosećanje…Ako ste je vi izabrali možda je došlo kranje vreme da se opet povežete sa vašim bližnjima. Da ih bolje shvatite i da ih saslušate. Zapitajte se da li ljude savetujete ili ih samo osuđujete. Budite nežniji.
nastavak na sledecoj stranici..

 

 

10. Snaga
Ovo je elemet vazduha. Orao predstavlja ovu mandalu i označava precizne i jasne namere i neverovatnu životnu snagu. Ako ste odabrali ovaj znak trebalo bi da potražite tu snagu u sebi, trebalo bi da poradite na vašoj hrabrosti i da je podignete na novi nivo. Osmotrite situaciju oko sebe i prema njoj i radite.

 

 

11. Inspiracija
Ovo je element vazduha. Simbol ove mandale je paun. On kao takav predstavlja lepotu, snažan ponos i jednu posebnu perspektivu života. Ova mandala treba da nas podseti da nikada ne zaboravimo da pokažemo šta to sve imamo da punidimo svetu. Onaj ko je odabrao ovu mandalu trebalo bi da se osvrne oko sebe i postane svestan lepote koja ga okružuje. Verujte u sebe i ostanite ponosni, pokažite talente i dozvolite inspiraciji da pokrene ono najbolje u vama. Isplatiće se.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7