Odaberite krug i saznajte ODMAH štaje to što vam odredjuje sudbinu.

Odaberite krug i saznajte ODMAH štaje to što vam odredjuje sudbinu.

10. svibnja 2017. 0 By Admin

12. Zaštita
Element vazduha. Ova madala simbolizuje medveda, koji sa sobom donosi svoju zaštitničku prirodu, označaca ljude koji čvrsto stoje na zemlji. Podseća nas takođe i na to da treba najbolje da ocenimo kada da se povučemo, a kada da se primpremimo na period dugog čekanja. Ako ste izabrali ovu mandalu treba da znate da je krajnje vreme da počnete da kontrolišete svoju moć, da počnete da stojite čvrsto iza svojih stavova, da verujete u vaše instinkte…Ne treba da bežite od sukoba. Naučite kada treba da zaštitite vaše srce, a kada treba da se borite za njega.

 

 

13. Samopouzdanje
Element vatre. Ova mandala donosi sa sobom lava i sve njegove osobine. Predstavlja snažnu energiju, osećaj ponosa i harizmatičnost. Ako ste odabrali baš ovaj znak, duh vam poručuje da je kranje vreme da postanete vođa sami sebi i da prestanete da živite u senci drugih, ne prihvatajte stvari kojima niste zadovoljni.

 

 

14. Motivacija
Element vatre. Ovaj znak donosi sa sobom osobine konja. Odlikuju ga osećaj neverovatne nergije, posvećenost, sposobnost i neverovatna želja za slobodom. Ako ste odabrali ovu mandalu trebalo bi da znate da više nema vremena za čekanje, pokrenite se. Sami morate da uložite trud ako želite da ubirete plodove. Zaboravite na izgovore, jer dobićete nešto samo ako se potuno založite za to.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7