PUN MESEC U ŠKORPIJI 10. MAJA 2017: Svakome donosi novu energiju u život – neko će pronaći svoju srodnu dušu, a neko sebe

PUN MESEC U ŠKORPIJI 10. MAJA 2017: Svakome donosi novu energiju u život – neko će pronaći svoju srodnu dušu, a neko sebe

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Svaki pun Mesec donosi tenziju jer nas primorava da biramo izmedju dve krajnosti u našem životu. Nekada su to porodica sa jedne i karijera sa druge strane, nekada moramo da se odlučimo između realnosti i nekog sna, ova noć punog meseca 10.maja donosi situaciju u kojoj ćemo birati između neke naše strasti sa jedne i mira i sigurnosti sa druge strane.

 

Samo to nije ispit ili test u školi i ne postoji tačan odgovor, poenta je da kao i svaka druga i ova noć punog meseca donosi suočavanje sa nekom našom istinom od koje smo pokušavali da pobegnemo i konačno donošenje odluke koja će nas promeniti.

 

Lakše ćemo uočiti negativnu emociju ili situaciju koja nam prouzrokuje disharmoniju i neće nam biti teško da je eliminišemo. Pun Mesec daje veliku intuiciju i uvek je povezan sa predhodnim mladim mesecom.

 

Setite se šta ste radili 26. aprila jer tu oko tog dana započela je emotivna dinamika kojoj će sada biti potrebno „štelovanje“. Takođe ciljevi koje ste zacrtali tada sada mogu biti lako ostvareni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3