PUN MESEC U ŠKORPIJI 10. MAJA 2017: Svakome donosi novu energiju u život – neko će pronaći svoju srodnu dušu, a neko sebe

PUN MESEC U ŠKORPIJI 10. MAJA 2017: Svakome donosi novu energiju u život – neko će pronaći svoju srodnu dušu, a neko sebe

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Kao što smo rekli, Pluton veoma sarađuje sa ovim lunarnim ciklusom i čini ga izuzetno ozbiljnim ali pozitivnim. Dirljiva iskustva, suočavanje sa sopstvenom podsvešću i transformišuće emocije su tema ovog lunarnog ciklusa.

 

Delovi Vaše duše za koje ste mislili da su mrtvi sada se mogu ponovo roditi. Loše navike , zavisnosti i destruktivno ponašanje su stvari kojih ćete se ovih dana osloboditi lakše nego ikad. Iskoristite period od 5.-10.maja za čiščenje svog uma kao i životnog prostora. Takođe, oslobađanje od osećaja krivice se ispostavilo kao veoma popularna aktivnost za vreme ovako markantnih Plutonovih tranzita.

 

 

Ovih dana svi smo pomalo psiholozi jer nam nebo daje tu moć da pomognemo sebi i drugima na najbolji mogući način. Imajte to u vidu jer rekli smo već da je Zubenešamali zvezda koja nagrađuje dobra dela, uostalom iskreni gest dobre volje je uvek dobra stvar.

Ovaj period svakome donosi novu energiju u život ali u različitim oblicima: neko će pronaći svoju srodnu dušu, a neko će pronaći – sebe.

 

alphapisces.org

Stranice: 1 2 3