Voli nezaboravno i do kraja: Dama u ovom horoskopskom znaku hipnotiše pogledom!

Voli nezaboravno i do kraja: Dama u ovom horoskopskom znaku hipnotiše pogledom!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Zbog toga često deluju bezobzirno. Škorpiju koja kreće nemoguće je zaustaviti, možete je jedino pratiti. Ona nikada ne staje na pola puta. Ispod na izgled mirne i pribrane pojave, krije se pravi vulkan. Ukoliko nije dobro kanalisana, ova silovita energija postaje destruktivna ili autodestruktivna. Iako je mračna, privlači kao magnet svojom podzemnom snagom. Opsednutost smrću dolazi do izražaja u snovima. Još samo Rakovi imaju tako morbidne snove kao Škorpije. Doza onostranosti prisutna je u njima i posle buđenja.

 

 

Neviđenom samodisciplinom vladaju svojim ponašanjem. Sa njima ne bi trebalo da ulazite u žestoke sukobe, zato što su najnezgodniji neprijatelji. Inteligentne su, veoma hrabre, ali i osvetoljubive. Dugo će pamtiti uvrede, a kako su izuzetno intuitivne, brzo će naslutiti vašu “Ahilovu petu” i uzvratiće kada ste najslabiji.

 

 

Škorpiji nije mnogo stalo do spoljašnjeg izražavanja naklonosti, ne laskaju, a i ne očekuju da im laskate, jer one najbolje znaju koliko vrede. Ne dele savete samoinicijativno, kao Ovnovi, ali ukoliko zatražite njihovo mišljenje, onda ih pažljivo saslušajte, jer će vam bezuslovno reći istinu.

 

 

Ukoliko su Mars i Merkur loše aspektovani, namerno lažu samo da bi povredile, ponašaju se kao špijuni, instinktivno razaraju sve plemenito i uzvišeno, jer su ispunjene neobjašnjivom mržnjom. Razumeju čak i ono što nije izgovoreno, hrabro stavljajući na raspolaganje svoju ogromnu snagu slabima i nemoćnima, ako ih za njih vezuje ista ideja. Izrazito su ambiciozne i temeljne, a ukoliko to požele, mogu biti neprevaziđeni radnici. Istrajnost koja se graniči sa fanatizmom ne dozvoljava im da napuste započeti posao, a da ga ne obave idealno. Uopšteno govoreći, sa njima se ni u čemu nije lako takmičiti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4