Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

JARAC

Znak koji drži do tradicije i trajnih vrijednosti svakako misli o materijalnim vrijednostima i kada uređuje svoj prostor, inzistirajući tada na stvarima koje će trajati vječno kao piramide. Ono na čemu treba inzistirati kada se Jarac počne baviti interijerom, a da se pri tom osjeća udobno i da napravi idealnu energetsku ravnotežu, je napraviti dobru kombinaciju starog i modernog. Vrlo je poželjno da namještaj bude u klasičnom stilu s ponekim detaljima antike. Ako posjeduju kakvu starinu, uvijek je dobrodošla kao detalj (stare preslice, satovi i slično).

 

 

Zidovi u lamperiji ili drvu podrazumijevaju slike starih majstora, a podovi mogu biti brodski prekriveni tepisima s orijentalnim motivima. U ovakav ambijent dobro će se uklopiti regali od punog drva ili restaurirani stari namještaj, kao i masivna tamna garnitura i fotelja. Porculanski detalji će doprinijeti da se Jarac osjeća maksimalno udobno i drevno.

 

 

Spoj s modernim može se napraviti ako se moderna tehnologija uklopi dizajnerski u klasičan stil. Stilski stalak za televizor ili ručno rađen stol za računalo u stilu kraja 18. stoljeća i slično. Priuštite si dizajnerske suvremene detalje i uklopite u klasiku, pogotovo ako imate vrijedne antikvitete, a kako bi izjednačili nekadašnji i moderni dizajnerski štih.

 

 

Kuhinja je poželjno da bude bijela s tehnikom u boji čelika, a svakako da bi se razbila monotonija cjelokupnog prostora potrebno je da bude primjesa i detalja ljubičaste, žute i plave s naglaskom na blagavaonski prostor. I mnogo je važno da u dnevnoj sobi bude uvijek svježeg cvijeća.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12