Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

VODENJAK

Vodenjak je maštovit znak, a njihova kuća ili prostor u kojem žive često podsjeća na aerodrom i puno ljudi prođe kroz njihov prostor. Iz tog razloga je potrebno stvarati prostor gdje se nitko neće osjećati suvišnim ili da nema mjesta, ali u isto vrijeme Vodenjaci moraju stvaraju uvjete koji ne oduzimaju puno vremena na održavanje.

 

 

Vodenjak je znak budućnosti i modernog, pa svakako ništa što je klasično ne uklapa se u njihov prostor, jer loše utječe na razmjenu energije. Znači treba zaboraviti klasičan namještaj i bazirati se na moderan stil, moderne materijale s ravnim i geometrijskim linijama…

 

 

Stan ili kuća bi najbolje bilo da su projektirani kao jedan prostor, ali s puno nivoa, prolaza s lukovima, stepeništima od modernih materijala i modernih oblika. Kombinacija staklo i čelik, recimo. Potrebno je osigurati puno velikih prozora. Kuhinja mora biti u niklanim varijantama sa svim suvremenim uređajima, kao i kvalitetnim posuđem.

 

 

Na zidovima po mogućnosti dvobojnih varijanti, dnevnog ili radnog prostora, poželjne su slike futurističkih majstora, podovi trebaju biti u pločicama ili lakiranom parketu koji se vidi sa detaljima modernih skulptura od keramike, stakla ili čelika. Ako se koriste zavjese neka budu s apstraktnim motivima. Boje zidova, zavjesa ili namještaja poželjno je da su uu bež, ljubičastoj (blagovaonica i kuhinja), plava, indigo ili akvamarin (spavaća soba), ali dobrodošla je i tirkizna.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12