Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

RIBE

Ribe su znak kojima kuća služi i kao sklonište i kao mjesto u kome pune sve svoje emocionalne i osjećajne baterije. Znak s nevjerojatno istančanim ukusom teži ka tome da od doma stvori nešto nalik podvodnom gradu iz bajki. Ono što treba odmah u projektima za kuću ili stan da planiraju su svakako mjesta za akvarije, male kućne ili dvorišne fontane, i razne oblike u kojima se mogu stvoriti zanimljivi vodeni i vizualni efekti, kao i što moraju planirati poprilično velik prostor.

 

 

Sam dnevni boravak ne inzistira na puno namještaja ali udobne garniture za sjedenje, stolići u obliku akvarija, svileni jastuci, mirisne svijeće i štapići, prirodni materijali i boje oceana su detalji koji ne bi smjeli izostati u prostoru Riba. Prostor podrazumijeva i plišane zavjese, puno lampi ili dekorativnih lustera.

 

 

Osim boje oceana, sve nijanse plave su svakako odgovarajuće (spavaća soba) dok u dnevnom boravku treba dominirati nešto svjetlija varijanta s mnogo svijetlih i presijavajućih detalja kao i sa vaze i aranžmani s cvijećem ljubičastih tonova.

 

 

Generalno u cijelom prostoru boje zidova, podova i namještaja moraju biti kombinirani od srebrne i bijele (namještaj, zidovi i podovi) i svih nijansi plave, zelene i ljubičaste (zavjese i tepisi, ako se koriste). Prostor je poželjno obogatiti s puno detalja od obojenog stakla. Kuhinja i blagovaonica je poželjno da bude sastavni dio sa dnevnom sobom, ali odvojena šankom i cvjetnim aranžmanima od dnevnog boravka ili vodenim efektima, ako uvjeti to omogućavaju (prozirne staklene cijevi kroz koje ide voda i slično).

 

 

Milan Šašić

astro-portal.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12