Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

BIK

Ovaj znak voli uživati ​​u udobnosti i osjećati se maksimalno komforno u svakom obliku. Uglavnom ne žale novac na dekoriranje ili uređenje stana ili kuće. Ako znamo da uživaju u hrani i piću to prvo stavlja naglasak na kuhinju, koja mora posjedovati mnogo elemenata i savršeno se uklopiti u američki stil kuhinje, koja je oko “otoka” sa svim potrebnim elementima, velikim hladnjakom i opremljena kao da se radi o restoranu. Ostava, također, zahtijeva velik prostor s puno polica.

 

 

Kada je dnevni boravak u pitanju, pa i ured, u stil jednog Bika najbolje će se uklopiti luksuzne garniture, perzijski tepisi, ili poput njih, ili pak namještaj koji je tapeciran materijalima poput baršuna i, naravno, jedan masivan stol. Ormari su, također, poželjni, a na zidovima su poželjne slike s masivnim ramovima, što skuplje to bolje.

 

 

Boja zidova, osim narančaste, koja je najpoželjnija, i mahagonija, može biti i svjetlo plava, ali i crvena, posebno u spavaćoj sobi. Krevet, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi mora biti velik, masivan od punog drveta i maksimalno udoban, s puno jastuka po njemu (crvenih) i sa raskošnom posteljinom, ako se radi o spavaćoj sobi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12