Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Što reći za jedan ovako pokretljiv znak, koga u krajnjoj liniji ne drži mjesto i koji je jedno vječno dijete, s vječnom željom da se igra. Na taj način i prostor u kome živi ili radi mora biti organiziran.

 

 

Bilo da se radi o dnevnom ili radnom prostoru prioritet će svakako biti na tehničkim stvarima, što podrazumijeva radni stol, stol za računalo, audio uređaje, televizor i naravno, puno polica s knjigama. Kuhinja mora posjedovati sve uređaje kao što su tosteri, mikseri, sokovnici i slično.

 

 

Što se dekoracije tiče na zidovima može biti apsolutno sve, ali poželjno je da se negdje na zidu nađe i kakva karta svijeta ili tapete s motivima kao iz turističkih kataloga, mada ćete često kod Blizanaca bar u jednom dijelu prostora naići na novinske isječke i slike kojima su obloženi zidovi, kao i globusi i razni sitni detalji, kao što su držači za olovke, neobični predmeti još neobičnijih oblika i duhovitog smisla i dizajna.

 

 

Svakako prostor u kome treba da boravi Blizanac mora liči na igraonicu s obiljem boja od kojih njihovoj pozitivnoj energiji doprinose narančasta, lila i ružičasta. Zelena ih najbolje opušta i nju treba koristiti u spavaćoj sobi, a žuta bi trebala najviše se koristiti kao boja koja ima najjači pozitivan energetski utjecaj.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12