Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

RAK

Rak spada u znak koji uživa u kućnoj i obiteljskoj atmosferi. Prilični su tradicionalisti i uživaju u toplini doma koji treba da im pruži osjećaj sigurnosti. Obzirom da uživaju i u hrani, bilo da je pripremaju ili konzumiraju, kao i u velikim obiteljskim skupovima i slavljima, dnevni boravak bi morao biti velik sa jednim velikim blagavaonskim stolom, okruglim po mogućnosti, za koji stane poveći broj osoba.

 

 

Namještaj i dekoracija mora imati prizvuk renesanse, a puno cvijeća i cvjetnih aranžmana koje mora biti prisutno po cijelom prostoru u kojem se boravi, puno slika i dekorativnih vaza sa zelenim nijansama zidova koja ih umiruje. Kuhinja mora biti u jarkim bojama i opremljena, ali i opskrbljena svim mogućim sastojcima za pripremanje hrane.

 

 

Snažan naglasak je i na kupatilo koje mora biti savršeno uredno i koje im gotovo služi za pročišćenje i skupljanje nove energije, mora biti sa kombinacijom srebrne i svjetlo plave boje. Za Raka je vrlo važno i da ima terasu u sklopu kuće ili stana od koje može napraviti oazu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12