Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

LAV

Stil jednog Lava je kraljevski i sve veliko što podrazumijeva veliku kuću, stan, ured, samo puno velikih soba. Ono što je najbitnije kada uređuju svoj prostor, a pogotovo ako se radi o manjem prostoru od željenog, je, kao prvo, osigurati puno svjetla. Ako Lav živi u velikoj kući ili stanu namještaj mora biti velik, bilo da se radi o dnevnom boravku, radnom prostoru, spavaćoj sobi ili kuhinji koja mora biti naglašeno prostrana i opremljena.

 

 

U malom prostoru maksimalno treba izbjegavati velike i glomazne stvari ali stil mora ostati isti. Savjet, kada se radi o stilu, je da se što više izbjegava moderan stil, odnosno, dekoracija može varirati od ultra modernog preko klasičnog do ultra egzotičnog, ali ne smije prijeći granicu kiča.

 

 

Koristite stilski namještaj za dnevni boravak, a upadljive garniture i glomazne radne stolove za radni prostor. U spavaćoj sobi neka dominiraju kreveti nalik baldahinima, tamne boje posteljine s naglaskom na svilu i saten.

 

 

Dnevni boravak i radni prostor je poželjno da bude dekoriran zlatnim nijansama dok spavaća soba može biti dekorirana i bojama kao što je bordo ili modro plava, ali dobrodošla je i svjetlo tirkizna kao kontrast. Kupaonica mora imati puno narančaste s puno pozlaćenih detalja i mesinga.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12