Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

DJEVICA

Perfekcionistički znak koji spada u one kojima je uređenje stana gotovo opsesija, kao i inzistiranje na maksimalnoj urednosti i gotovo sterilnoj čistoći. Djevici je kuća mješavina crkve i ljekarne.

 

 

Moraju svoj prostor da urede na način koji će ih maksimalno opustiti i stoga inzistiraju da atmosfera u kući bude gotovo kao na svetištu, a u isto vrijeme mora sve biti isključivo na svom mjestu kao u apoteci.

 

 

Djevica najviše inzistira na maksimalno urednoj kuhinji sa bež nijansom kao glavnom, ali i na podjednako urednom kupaonici. Kupaonica u pastelno zelenoj nijansi bi morala sadržavati kadu s mogućnošću masaže ili tuš kabinu.

 

 

Namještaj je jednostavan, ali udoban pastelnih nijansi. Svakako u svoj prostor ne bi trebali unositi ništa od stilskog namještaja, a posebno ne masivnog.

 

 

Zidove je poželjno dekorirati pastelno žutom nijansom, a na podovima ne trebaju biti zastupljeni tepisi već više manjih komada od vune. Po dnevnom, ali i poslovnom prostoru poželjni su neobični komadi od drveta ili drvene skulpture i mnogo svježeg cvijeća. Na radnom stolu obavezna je lampa, kao i pored kreveta u spavaćoj sobi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12