Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

ŠKORPION

Škorpion spada u znakove koji kuću i dom smatraju kao nekakvu vrstu skloništa koje mora biti na određen način samo njihovo utočište, koje je dobro skriveno od pogleda drugih. Prostor u kojem živi ili radi, da bi se Škorpion osjećao dobro, mora biti mješavina ultra modernog, ali i da odiše mistikom, tajanstvenošću i magičnom snagom.

 

 

Kao jedna ultra moderno opremljena pećina. To se može relativno lako postići ako se upotrebe geometrijski oblici, predmeti od stakla ili razni detalji neobičnih oblika u intenzivnim ali tamnim nijansama boja, kao i mistični detalji (rukohvati u obliku zmije, imitacije škorpiona po zavjesama i slično) i rustikalni zidovi.

 

 

Ako treba staviti prioritet prilikom uređenja doma onda je to za Škorpiju svakako spavaća soba. Krevet u spavaćoj sobi mora biti velik i udoban, a poželjno je staviti na sredinu sobe s tamnom posteljinom i tamnim zavjesama na prozorima. Čak i ako prozora nema potrebno je staviti zavjesu. Dnevna soba treba sadržavati geometrijske oblike garnitura u sivim ili zagasitim nijansama sa jarko crvenim detaljima i sa malim stolom po mogućnosti, također, u određenim oblicima čvrstih i preciznih linija ili ultra modernog dizajna.

 

 

I blagovaonica i kuhinja mogu biti u istom stilu urađeni kao i dnevni boravak, ali kuhinja zahtijeva posjedovanje najmodernijih aparata ili bar tako dizajniranih da djeluju kao da ste u svemirskom brodu. Kupaonica je poželjno da bude u zelenim nijansama, a cjelokupan prostor treba sadržavati i nešto od egzotičnih biljaka ili detalja kao što su piramide, afričke figurice, slike s motivima iz starog Egipta, Inka, Maja, razni simboli i sve mora imati energiju magije i okultnog.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12