Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

STRIJELAC

Strijelac spada u znakove koji baš i nisu vezani za zatvoren prostor i koji se osjećaju kao da su u zatvoru kada su u kući. Ali ma koliko bili avanturističkog i putničkog duha svakako moraju i oni negdje živjeti i imati svoj prostor u kome borave.

 

 

Uzimajući u obzir takav njihov znak Strijelčevima odgovaraju mahom veliki i komforni prostori, ali ne s previše namještaja. U stanu i u prostoru u kojem boravi, Strijelac se voli osjećati slobodno i imati dojam kao da je vani, pa je stoga i ovdje potrebno puno svjetla i kuća i okruženje moraju podsjećaju na staklenu baštu.

 

 

Najbolje bi se osjećao kada bi stekao dojam da se nalazi u velikom beduinskom šatoru. Strijelci ne spadaju u pažljive i vrijedne znakove sklone da paze na red, pa ne treba inzistirati na skupocjenoj opremi i namještaju, ali je bitno da se u dnevnoj sobi nalazi klasičan velik i udoban kauč, dobro osvjetljenje i veliki blagovaonski stol.

 

 

Kupaonica treba biti velika sa kadom po mogućnosti na sredini. Zidovi u dnevnom boravku, kuhinji i blagovaonici moraju biti u svijetlim nijansama recimo narančaste (marelica), ali prolazi i ljubičasta dok spavaća soba može biti u roza nijansi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12