Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

11. svibnja 2017. 0 By Admin

7. VAGA

Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i mokraćna bešika. Za vas je svađa nešto najodvratnije i zato ćete je majstorski izbegavati. Cenićete pravdu. Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavaćete da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne „krpice“. U braku ćete biti prijatni, a kao neko ko ugošćuje i veoma gostoprimljivi.

 

 

Sve dosadašnje zablude, razrešavaćete na sopstvenoj „koži“ i zato će vam ta rešenja biti dragocenija. U doglednoj budućnosti, donećete odluku koja će vas zadovoljavati do kraja života. Pokušavaćete da ojačate samopouzdanje, ali nećete imati puno uspeha. Čuvajte se osoba u znaku Jarca.

 

 

 

8. ŠKORPIJA

Nažalost, patićete od slabe probave. U životu ćete se boriti protiv čestih visokih temperatura i bolesti, ali ćete preživljavati uspešno. Vaše strasti biće dobro kontrolisane jer se plašite da rizikujete. Kroz čitav život, osciliraćete između čulnosti i ljubomore.

 

 

Seksualna istraživanja, za vas su običan hobi. Ukazivaće vam se primamljive mogućnosti napredovanja, ali vi nećete umeti da ih iskoristite. Dolazi vreme kad ćete morate da zapisujete svoje dužnosti i obaveze, budite srećni, isplatiće vam se. Ako imate decu, doživećete velike radosti. Gledajte da izbegavate ljute začine i jaka pića.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6