Vlada “Mjesec obilja” (10.5.-8.6.2017.): S NEBA PADAJU DRAGULJI!

Vlada “Mjesec obilja” (10.5.-8.6.2017.): S NEBA PADAJU DRAGULJI!

11. svibnja 2017. 0 By Admin

Zatim sam pogledao unaprijed. Prva sljedeća godina koja otprilike tome odgovara je 2028. Te godine, 8. svibnja, pun Mjesec će biti u Svati nakšatri blizu ponoći.

 

 

Ali!

Postoje i drugi uvjeti za mega jogu za obilje. Jedan od njih je da uz Sunce i Mjesec ne smije biti drugih planeta u istom području neba (osim Merkura ili Venere, koji su uvijek blizu Sunca). 2028. godine u smjeru Sunca bit će Mars i Saturn, što se smatra aflikcijom i nepovoljno je.

 

 

Znači, čak i ako čekate jedanaest godina, nećete dočekati takvu situaciju jer, naravno, ove godine nema nikakvog nepovoljnog dodatka. Nebo oko Sunca i Mjeseca je čisto (uz Sunce je Merkur, ali to je u redu).

Ali! Ima još.

Ako se uz puni Mjesec u Svati nakšatri, bez smetnji sa strane, dogodi da je u tom trenutku Venera egzaltirana (posebno darežljiva i dobro raspoložena), onda se velika kombinacija za obilje pretvara u kozmičku, mega, super turbo kombinaciju za obilje!

 

 

Pogađate već – upravo to je situacija oko 10.5. 2017. godine, točno nad našim glavama.

Unaprijed sam išao do 2031. i nisam pronašao takvu kombinaciju. Ako izuzmemo 2028., kad smo blizu, ali opet prilično daleko od ovako krasne situacije, sa sigurnošću mogu ustvrditi da barem 18 godina unatrag, i barem 14 godina unaprijed, ovakve prilike nema. Javlja li se ona uopće u neko dogledno vrijeme, ne znam, nisam za sada imao vremena to provjeravati. Ali, već je i ovo dovoljno da shvatimo da se radi o nečem vrlo, vrlo posebnom.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3