Životna tarot karta otkriva: Da li ste pobednik ili gubitnik!

Životna tarot karta otkriva: Da li ste pobednik ili gubitnik!

11. svibnja 2017. 0 By Admin

BROJ 6: Ljubavnici

Važnost odabira i ljubavi

Energija Ljubavnika usmerena je na stvaranje veza. To nisu samo ljubavne veze nego ceo niz ljudi, ideja, poslova sa kojima će Ljubavnici podeliti svoju energiju. Pritom je važno napraviti dobar odabir.

 

 

Ako su Ljubavnici vaša karta, životni zadatak vam je da pažljivo birate i prihvatite posledice svojih odabira. Za vas je ljubav najvažnija sila u čiju pozitivnu energiju potpuno verujete. Ona je poput anđela prikazanog na karti koji štiti Ljubavnike na njihovom putu. Želite da ostvarite duboku ljubavnu vezu, potpuno da se predate poslu koji volite ili da se posvetite detetu u najdubljoj emotivnoj vezi. Ljubav će ohrabriti vaše srce da ostane otvoreno prema životu i ljudima, spremno na pomoć i saosećanje. Ljudi vas vole jer ste topla osoba koja ima smešak i razumevanje za svakoga.

 

 

ROJ 7: Kola

Snaga volje

Kola su simbol snažne osobe čvrste volje koja od svog života želi da napravi nešto veliko i značajno. Za uspeh se treba potruditi i sve ima svoju cenu. Kola su sredstvo koje vodi u bitku, a vozač je dobro opremljen i hrabar. Ima jasan cilj, tačno zna šta hoće, pa zrači samouverenošću i snagom. Spreman je na izazove. Na karti vidimo crnu i belu sfingu koje mirno čekaju upregnute u kola. To je simbol obuzdanih nagona, samokontrole, sposobnosti da se unutrašnje emotivne sile koriste konstruktivno.

 

 

Ako su Kola vaša životna karta, znate šta želite i kako to da dobijete. Nadmetanje i pobeda tema su vašeg života. U stalnoj potrazi za izazovima jačate samopouzdanje i razvijate zdrav ego. Imate mentalitet pobednika, što vrlo često impresionira druge. Lako preuzimate ulogu vođe, a često i nesvesno pokazujete dominaciju koja izvire iz vaše odlučnosti i jasno zacrtanih ciljeva. Spremni ste sami da zaslužite svoj uspeh, a sreća prati hrabre.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5