SAMO SE BRE FOLIRAJU: Žene u ovom znaku deluju HLADNO I DALEKO, a na kraju se NAJVIŠE ZALJUBE

SAMO SE BRE FOLIRAJU: Žene u ovom znaku deluju HLADNO I DALEKO, a na kraju se NAJVIŠE ZALJUBE

12. svibnja 2017. 0 By Admin

 

Iako se gospođa Jarac plaši zaljubljivanja, to je ne zaustavlja od toga da se često zaljubljuje. Njena spoljna rezervisanost sakriva duboka osećanja i emocije koje ona čuva za muškarca kojeg će smatrati posebnim. U suštini, ova žena se plaši da bude odbijena ili ismejana i zato joj je potrebno da bude sigurna u ljubav pre nego što sebe totalno pokloni nekome. Ponekad pri nedostatku samouverenosti, ona izgleda oprezna u trenucima kada to ne bi trebala da bude i dešava joj se da izgubi nekoga kome je naklonjena, samo zato što je sklona da ispoljava pogrešne signale.

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku, iako imaju problema da pokažu svoja prava osećanja, spadaju u veoma emocionalne osobe i često padaju u duga, tamna neraspoloženja. Ona je vaspitana tako da ne zapostavlja svoje obaveze i ne zadržava se mnogo na prošlosti – ona uči iz svojih grešaka i korača napred kroz život. Mrzi neiskrenost iz dna duše, pogotovo u ljubavnim vezama, ako oseti da se ljubav gasi i da je veza pri kraju, neće se puno zadržavati pokušavanjem da je produži – život je prekratak za to.

 
Ona obema nogama stoji na zemlji i kada sebi bira partnera. Njoj je potrebna finansijska i emocionalna sigurnost, ona ne veruje u bajke o princu na belom konju – i čak u slučaju da i naiđe na takvog princa, tražila bi reprizu da se uveri da li on zaista stvaran… Ona gleda na dugotrajne veze sa istim oprezom kao i pri planiranju karijere. Koliko će dugo opstati ljubavna veza često zavisi od toga kako ona vidi budućnost te veze.

jarac

Foto: Profimedia

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4