Skupo plaćaju svoju dobrotu i lakovernost: Ovo su Tri najveće naivčine u horoskopu!

Skupo plaćaju svoju dobrotu i lakovernost: Ovo su Tri najveće naivčine u horoskopu!

12. svibnja 2017. 0 By Admin

Ribe
Pošto veći deo života provode u nekakvoj samo njima poznatoj paralelnoj realnosti, svom svetu u kome važe potpuno drugačiji zakoni, Ribe ostaju potpuno ranjive na svakodnevne prevare, koje bi i dete ponekad prozrelo. Najveće su naivčine kada je reč o ponudama za laku zaradu ili veliku lovu preko noći, jer je upravo to ono što one celim svojim bićem žele i o čemu maštaju.

 

 

To nisu ljudi koji su spremni da većinu svog života, vremena i truda ulažu u tako banalne stvari kao što je posao i materijalna sigurnost, ali im je lova i te kako potrebna. Čak i mnogo više nego ostalima, pošto apsolutno nemaju osećaj za štednju.

 

 

Lutrija, slot mašine, rulet kao da su za njih stvoreni. Internet poslovi od kuće i piramidalne prevare su upravo smišljeni zbog takvih naivaca, koji misle da se životni problemi i teškoće rešavaju obrtom novčića, ili uz par klikova. Uglavnom završe tako što troše svoj teško stečeni novac na kojekakve žetone, kredite, poene, dok neko drugi zadovoljno trlja ruke.

 

 

Treba im i po nekoliko meseci da shvate trik, a dotle dosade svim prijateljima pokušavajući da im prodaju istu tu bajku o bogatstvu i lakoj lovi koja će doći uskoro, koju su i sami progutali.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3