KAKO ZAVODE:  Dama Rak glumi i čeka da bude osvojena, Lav osvaja izgledom i stavom a Ovan grubo i na brzinu

KAKO ZAVODE: Dama Rak glumi i čeka da bude osvojena, Lav osvaja izgledom i stavom a Ovan grubo i na brzinu

13. svibnja 2017. 0 By Admin

Škorpija

Vas bije lažni glas da ste najveći zavodnik Zodijaka. To ne samo da nije tačno, već ste vi, zapravo, potpuno suprotnih osobina; stidljivi i nesigurni. Kada nekog volite, lojalnost je ono na šta vaš partner može bezrezervno računati. Volite seks i erotske igre i zbog toga birate partnere povećane erotike.

 

Vaga

Koliko je zainteresovana za vas shvatićete po komplimentima koje će upućivati na vaš račun. Potom će vas nazvati i spomenuti vam usput kako misli na vas, mogla bi vas i pitati za savet kako da reši jednu dilemu koja je muči. Pričajte joj o tome kako imate uzbudljiv društveni život, mnogo prijatelja i kako bi bilo lepo da se češće vidite. Na prvi sastanak dođite doterani i namirisani. Ona voli fine manire, ljubaznost, a najslabija je na šarm.

 

 

Strelac

Ako vam srce ubrzano kuca u blizini Strelca, mora vam biti jasno da njegovu “svetu” slobodu ne smete ugroziti. Njegova slaba tačka je ljubav prema pustolovini. Nemirnog je duha i teško se smiruje u ozbiljnoj vezi, naročito dok je mlad. Ne pričajte mu o vezi, već o uživanju u dvoje. Pustite ga da on vodi igru, a potom ga iznenadite pokojim slobodoumnim komentarom.

 

Jarac

Ako je neko oprezan i suzdržan kad je posredi ljubav, onda je to Jarac. On će vas dugo i strpljivo posmatrati, a potom polagano osvajati, naravno pod uslovom da s vama ne želi samo flert već ozbiljnu vezu. U osvajanju budite prizemljeni i razumni. Grozi se ideala, iluzija, emocija i nerealnih stavova o životu.

 

ASTROSUDBINA.COM

Stranice: 1 2 3 4