Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. maja: Ovna ceča teska sedmica sa finansijske strane, Lav će imati značajno novo poznanstvo, Strelac u svađi sa voljenom osobom…

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. maja: Ovna ceča teska sedmica sa finansijske strane, Lav će imati značajno novo poznanstvo, Strelac u svađi sa voljenom osobom…

14. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Jupiter u prvom polju je retrogradan, dok je vladar Venera u vašem sedmom polju direktna. Ono što remeti skladnost jeste aspekt opozicije koji ukazuje da vas u nekim poslovima neće dovoljno podržati ili da je temelj posla koji započinjete vrlo slab. Planete nalažu oprez i detaljnu proveru pre nego krenete u posao.

 

 

Ljubav – Odnos Venere i Jupitera, iako jak i dinamičan nije dobar za ostvarivanje stabilnosti u vezi sa voljenom osobom. Zato pokušajte da odložite donošenje bitnih odluka i budite spremni da neke stvari dovedete do kraja, jer su već dugo neodržive.

Zdravlje – Mogući su manji problemi sa jetrom i pankreasom zbog lošeg rada organa za varenje.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Mars, vladar Škorpije nalazi se u znaku averzije, tačnije iz Blizanaca ne vidi Škorpiju, što ukazuje na to da sve što trenutno preduzimate ima tendenciju da se ne ostvari onako kako ste planirali. Zato je bolje da budete maksimalno strpljivi i da polako idete ka cilju, nego da nestrpljivo prelazite preko nekih stvari koje će kasnije dovesti do neuspeha.

 

 

Ljubav – Venera, planeta koja ukazuje na vašeg partnera i Mars, vaš vladar nalaze se u dobrim odnosima, kad je reč o emotivnim dešavanjima. Jedino što nedostaje jeste stabilnost. Zato ne žurite sa donošenjem odluka.

 

 

Zdravlje – Dobro se osećate.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6