Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. maja: Ovna ceča teska sedmica sa finansijske strane, Lav će imati značajno novo poznanstvo, Strelac u svađi sa voljenom osobom…

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. maja: Ovna ceča teska sedmica sa finansijske strane, Lav će imati značajno novo poznanstvo, Strelac u svađi sa voljenom osobom…

14. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Saturn, koji već dugo boravi u vašem znaku, dobro je aspektovan sa ostalim planetama što na neki način nagoveštava poslovnu stabilnost. Međutim, Mars iz suprotnog znaka ukazuje na to da već izvesno vreme postoje dešavanja koja vas iritiraju i koja će uskoro biti još komplikovanija.

 

 

Ljubav – Mars i Saturn preko sedmog i prvog polja siguran su znak ozbiljnih komplikacija kada je reč o odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Neke vrste sukoba mora biti, ali ne dolivajte ulje na vatru.

 

 

Zdravlje – Kako je sve povezano s vašim raspoloženjem, pozitivnim stavom uspećete da ublažite većinu zdravstvenih problema.

 

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Period počinje prisustvom Meseca u vašem znaku što ukazuje na brojne kontakte koji vas očekuju ovih dana. Potrudite se da izaberete i isforsirate one kontakte koji najviše odgovaraju trenutnoj situaciji. Polje posla, nažalost, generalno stagnira, tako da su događaji pred vama u stvari uvod u one koji tek treba da se dogode.

 

 

Ljubav – Stagnacija je najbolji opis i za odnos sa partnerom, od braka i veza koje su usputne do onih od kojih se mnogo očekuje. Ipak, ne donosite brzoplete odluke da se kasnije ne biste kajali.

 

 

Zdravlje – Ukoliko se ovih dana pojave stomačni problemi, korigujte ishranu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6