Nedeljni Ljubavni Horoskop od 14. do 21. maja: Blizanci čuvajte se  slatkih obećanja, Vaga mora napraviti nimalo lak izbor, u život Jarca će ušetati jako važna osoba…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 14. do 21. maja: Blizanci čuvajte se slatkih obećanja, Vaga mora napraviti nimalo lak izbor, u život Jarca će ušetati jako važna osoba…

14. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Poradite početkom nedelje na svom duhu. Delite osmehe i komplimente svima oko vas. Osmeh vas ne košta ništa, ali to je način da prizovete pozitivnu karmu i dobre vibracije. Savet: Već u ponedeljak napravite planove za uzbudljiv vikend. Sreda i četvrtak su povoljni da pogledate u svoje srce i unutrašnjost i dobro razmislite o njoj. Vi ozbiljno prihvatate stvari i to je upravo dobro za vas.

 

 

Za vikend vas očekuju atraktivni i vrući događaji. Varnice će leteti svuda, pa ako ste sami, ne propustite zabavu. A vi parovi, uživajte jedni u drugima.

 

 

JARAC

Početkom nedelje nećete biti naročito raspoloženi za sklapanje novih kontakata. Zvezde vam, međutim, savetuju da ne budete ljuti, zatvoreni i negativni, pošto vas očekuje značajno poznanstvo, koje bi moglo prerasti u nešto više. Ostavite vrata svog srca širom otvorena, jer je nova ljubav na pomolu.

 

 

Ovo važi i za one koju su u emotivnoj vezi. Budite otvoreni i iskreno razgovarajte o onome što vam je na srcu. Kada dodje vikend, nemojte srljati u provod po svaku cenu i preterivati sa alkoholom. Bolje se ušuškajte pored nekoga koga volite i uživajte u intimi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6