Otkrijte koji znakovi pucaju od ljubomore: Djevica voli  buditi kod  partnera ljubomoru, a ovaj znak  bolje da ne izazivate, u naletu ljubomore spreman je na sve…

Otkrijte koji znakovi pucaju od ljubomore: Djevica voli buditi kod partnera ljubomoru, a ovaj znak bolje da ne izazivate, u naletu ljubomore spreman je na sve…

14. svibnja 2017. 0 By Admin

Jarac
Pripadnici ovog znaka nikada neće zaboraviti niti oprostiti loše iskustvo s partnerom. Iako zvuči neobično, oni nisu ljubomoran tip te se nikada neće upustiti u istraživačke avanture zbog svojih sumnji. No, ako saznaju da su prevareni, partneru će zauvijek zalupiti vratima i njihova veza će doći do nepovratnog završetka.

 

 

Vodenjak
Ovaj zračni fiksni znak najčešće nije ljubomoran, a ako i osjeti ljubomoru, svim će je silama pokušati prikriti. Upravo zbog toga mogu postati zajedljivi. No, ako osjete da su prevareni i da je njihova ljubomora bila opravdana, neće tražiti razlog i uzrok, već će se samo skloniti i završiti ljubavnu priču.

 

 

Ribe
Ljubomora je pripadnicima ovog znaka konstantan osjećaj. Ribe u vezi, od svog partnera traže puno, a ponekad i previše ljubavi i pažnje. Upravo zbog toga, ako se nađu u situaciji da je njihova ljubomora opravdana Ribe će se jednostavno povući jer vrlo teško opraštaju, čak i manje pogreške.

 

Izvor:dnevnik.h

Stranice: 1 2 3 4