Tri su SUDBINSKA CIKLUSA u vašem životu: Otkrijte u kojem ste sada i što vam to NEBO priprema?

Tri su SUDBINSKA CIKLUSA u vašem životu: Otkrijte u kojem ste sada i što vam to NEBO priprema?

14. svibnja 2017. 0 By Admin

Krojači sudbine

Dva glavna planeta koji sudjeluju u tim ključnim ciklusima našeg života su Saturn i Uran, Jupiter sve to vjerno prati te Neptun i Pluton. Krenimo od Urana, u astrologiji boga promjena, kojem su potrebne 84 godine da obiđe jedan krug oko Sunca.

 

 

Prosječan život čovjeka traje oko 84 godine. Slučajnost? Mislimo da nije. Uran je planet života. Istina je da se Sunce smatra nosiocem životne sile u Zodijaku, no Sunce predstavlja način na koji živimo život, a koji se nalazi pod nadzorom Urana. Uran je bučan alarm, zvono za uzbunu, indikator korjenitih, ponekad i silovitih transformacija. Svakih sedam godina on mijenja astrološki znak i tada nas obično opsjedaju pitanja u stilu – što i kako dalje?

 

 

Krize koje izaziva Uran, nose klicu oslobođenja, ostvarenja samostalnosti, on ruši dotrajalo da bi se izgradilo novo, a cijeli taj proces nije uvijek jednostavan.

 

 

Saturnu je potrebno oko 29,5 godina da prijeđe orbitu oko Sunca i taj kraj jednog i početak drugog ciklusa, koji se obično događa oko 28 ili 29 godine života, a poklapa se sa Saturnovim povratkom, koji označava prelazak tranzitnog Saturna preko mjesta u horoskopu gdje je bio u trenutku svog rođenja.

 

 

U tim godinama obično provodimo barem jednu važnu odluku od velikog značenja. On urušava sve što je ‘potrošeno’, nekvalitetno ili nema više smisla za naš život. Nije neobično da loši i nekvalitetni brakovi ne uspijevaju preživjeti sedmu godinu braka. Saturn obično aktivira pitanja vezana uz autoritet, odgovornost, očinsku ulogu i sazrijevanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6