Tri su SUDBINSKA CIKLUSA u vašem životu: Otkrijte u kojem ste sada i što vam to NEBO priprema?

Tri su SUDBINSKA CIKLUSA u vašem životu: Otkrijte u kojem ste sada i što vam to NEBO priprema?

14. svibnja 2017. 0 By Admin

Tinejdžersko doba

Između 12. i 15. godine života Saturn je već prešao pola svog puta oko Sunca, ulazi u opoziciju sa svojom natalnom pozicijom, dok je Jupiter obišao cijeli krug, dok Uran radi značajni aspekt prema natalnoj poziciji. Ne začuđuje što je adolescencija vrlo izazovno i zahtjevno razdoblje. Po prvi put želimo samostalno donositi odluke, separirati se od roditelja, želimo biti i odrasli. Odluke koje donosimo u toj dobi mogu značajno utjecati na našu budućnost.

 

 

Uran nas izvodi iz svijeta djetinjstva, budi svijest o vlastitoj seksualnosti. Saturn povećava osjećaj odgovornosti, doznajemo uzročno posljedičnu vezu između uzroka i posljedice. Puni krug Jupitera označava i ulazak u srednjoškolsko doba i nastavak obrazovanja.

Dvadesete i tridesete

Punimo 18 godina, ulazimo u punoljetnost, s navršenih 21, shvaćamo da ne možemo više ovisiti o roditeljima. To je vrijeme kada razmišljamo o napuštanju gnijezda. Uran skida s nas roditeljsku mrežu, oslobađa nas njihovog patronata, dok nas Saturn primorava da hrabrije zakoračimo u svijet odraslih i preuzmemo nove odgovornosti, neki upisuju fakultet ili se zapošljavaju.

 

 

Kao posebno značajno razdoblje ističu se kasne dvadesete (28./29. godina života) koje se obično odvijaju pod patronatom Saturnovog povratka, a što znači da se ta planeta vraća na mjesto na kojem je bila u trenutku našeg rođenja. Tada se obično događa nešto značajno, nešto što pamtimo ponekad i cijeli život. Neki ulaze u brak, drugi prekidaju dugu vezu i okreću novo poglavlje u ljubavnom životu, na poslovnom planu su također moguće velike odluke; od promjene posla do napredovanja.

 

U istom tom razdoblju Uran je obično u trigonu sa svojom natalnom pozicijom i povećava naš nagon prema promjeni i ulijeva vam vjeru da će sve biti u redu. Ovo je vrlo produktivno razdoblje i ma koliko god bolni bili neki rezovi, imajte na umu da su oni tu u ime bolje budućnosti. Ne samo da je ova faza početak našeg ozbiljnijeg odrastanja, koje se očituje tijekom 30-tih godina, već postajemo zrelije individue koje preuzimaju odgovornost za svoj život. Sada već znamo što možemo očekivati i koje izbore napraviti.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6